Over Ons

ChiaMo.nl is november 2009 gestart als groothandel. De naam 'ChiaMo' is een samentrekking van de namen van mijn twee dochters, Chiara en Monica. Ook betekend het "naam" in het Italiaans. De helft van mijn familie is Italiaans, dat maakt het extra passend!

Wij proberen onze prijzen zo laag mogelijk te houden door de voorraad te beperken en samen te werken met andere groothandels. Hierdoor hebben wij relatief lagere kosten en kunnen u leveren met lagere prijzen. U kunt op ChiaMo.nl alles vinden om uw huis te reinigen met de beste schoonmaak producten en materialen.

Meer kracht, maar milieu zacht!

Met deze slogan zijn wij gestart met de verkoop van een complete range van schoonmaakproducten die nieuw zijn voor de markt. Onze producten zijn niet alleen ongeëvenaard in hun reinigende kwaliteiten, ze zijn ook voortreffelijk qua veiligheid en vriendelijkheid voor mens, milieu en materiaal. Vanzelfsprekend zijn alle schoonmaakmiddelen biologisch afbreekbaar.

Met deze unieke eigenschappen zijn ROVEQ schoonmaakmiddelen helemaal van deze tijd. Verder betrekken wij producten via Numatic, Vepabins en Wecoline hierdoor kunnen wij u een zo groot mogelijke keuze aanbieden.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein